Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Εντός των επόμενων ημερών η έκδοση RC του Service Pack 2 για τα Windows Vista


Είχαν διαρρεύσει φήμες στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft επρόκειτο να διαθέσει την έκδοση RC-Escrow του SP2 για τα Vista στο τέλος Ιανουαρίου, με την έκδοση RC [release candidate] να αναμένεται μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Όσον αφορά την έκδοση RC-Escrow, η πληροφορία επαληθεύτηκε, ενώ υπάρχει μια αυξανόμενη φημολογία που φέρει τη Microsoft να έχει ήδη διαθέσει την RC στους Microsoft Connect testers.
Η έκδοση release candidate προσφέρεται στους χρήστες με τη μορφή ενός standalone installer ή μέσω του Windows Update. Η έκδοση beta του Service Pack 2 κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται τον Απρίλιο ή το Μάιο.
Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Microsoft πρόκειται να διαθέσει την έκδοση RC των Windows 7 στο τέλος Φεβρουαρίου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πολλοί χρήστες δε θα ενδιαφερθούν καν για το SP2 των Vista και θα προτιμήσουν να περάσουν απ' ευθείας στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

neowin

Δεν υπάρχουν σχόλια: