Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

250 εκατομμύρια χρήστες στο Facebook


Η ανοδική πορεία του Facebook δε φαίνεται να σταματά πουθενά, αν κρίνει κανείς από τον αριθμό των νέων χρηστών που εγγράφονται κάθε μέρα στη δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από τρεις μήνες, το Facebook ανακοίνωσε ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες ήταν 200 εκατομμύρια. Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα προστέθηκαν στη λίστα άλλα 50 εκατομμύρια χρήστες, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 250 εκατομμύρια.
Με άλλα λόγια, τον τελευταίο καιρό εγγράφονται καθημερινά στο Facebook πάνω από 500.000 νέοι χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νούμερα προκαλούν δέος και το ερώτημα είναι για πόσο ακόμα θα διατηρηθεί αυτός ο ξέφρενος ρυθμός. Μέχρι πρότινος, το Facebook ήταν η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης στον πλανήτη, με εξαίρεση τις ΗΠΑ όπου το MySpace διατηρούσε βραχεία κεφαλή. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις στο Facebook ξεπέρασαν αυτές στο MySpace ακόμα και στο τελευταίο προπύργιο του δεύτερου.
Επ' ευκαιρία της ανακοίνωσης για τα 250 εκατ. χρήστες, ο Mark Zuckerberg ευχαρίστησε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι η παρουσία τους είναι αυτή που κάνει το Facebook καλύτερο μέρα με τη μέρα.



TG Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια: