Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Νέο patch για το World of Warcraft


Έπειτα από μια αφύσικα μεγάλη παύση για συντήρηση, οι παίκτες του WoW μπορούν να περιμένουν νέα dungeons, dual talent specializations, βελτιώσεις στο user interface, και πολλά άλλα που καταφθάνουν στο The Secrets of Ulduar, patch 3.1 για το World of Warcraft. Μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ωστόσο το τεράστιο dungeon του Ulduar αντιπροσωπεύει μόνο κλάσμα απ’ ό,τι είναι το patch 3.1.
Για παράδειγμα, η ενημέρωση φέρνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο dual specialization system, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάζουν το ρόλο τους "στο φτερό" – οι shadow priests γίνονται holy priests, οι feral druids γίνονται balance druids, και οι combat rogues γίνονται subtlety rogues με το πάτημα ενός πλήκτρου.
Οι αλλαγές στο interface φέρνουν ένα διαχειριστή εξοπλισμού, ο οποίος θα επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν και να αλλάξουν σετ όπλων εύκολα, έναν ιχνηλάτη στόχων που θα ακολουθεί πολλαπλά quests και επιτεύγματα ταυτόχρονα και battleground queuing από οπουδήποτε. Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα εισόδου υποζυγίων [mounts] εδάφους στο νερό, την εφαρμογή του argent tournament, βελτιωμένες οπτικές του χάρτη και εξισορρόπηση κλάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: