Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Κοντά σε συμφωνία Sony και YouTube


Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της Sony Pictures και του YouTube βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας, όσον αφορά τις ταινίες της πρώτης. Η Sony Pictures φέρεται διατεθειμένη να αποδεχθεί πρόταση του YouTube, παρέχοντας ταινίες μεγάλου μήκους, τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming.

Τόσο η Sony Pictures, όσο και το YouTube τηρούν σιγή ιχθύος και δε σχολιάζουν τη φημολογία. Μια ενδεχόμενη συνεργασία θα αποτελούσε σημαντική νίκη για το YouTube, οι υπεύθυνοι του οποίου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνάψουν συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής.

Ανάλογα εγχειρήματα του YouTube κατά το παρελθόν έπεσαν στο κενό, καθώς οι διανομείς οπτικοακουστικού υλικού έμειναν δυσαρεστημένοι από περιστατική υποκλοπής του υλικού τους από τους χρήστες του YouTube. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η υπηρεσία θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα αυστηρή και αποτελεσματική σε αυτό τον τομέα, αν θέλει να φέρει κοντά της μεγάλους παραγωγούς ταινιών.

TG Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια: