Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Νέα iPhone και MacBook Pro από την Apple


Οι τελευταίες ημέρες ανήκουν δικαιωματικά στην Apple και τα νέα προϊόντα που παρουσίασε στο πλαίσιο του Worldwide Developers Conference. Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η εταιρεία παρουσίασε το νέο iPhone, ενώ προχώρησε και σε ανακοινώσεις για την ανανεωμένη σειρά MacBook Pro. Ωστόσο, ο Steve Jobs δεν έκανε την εμφάνισή του, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επιστρέφει με το νέο iPhone ανά χείρας.
Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 3GS. Η προσθήκη S [speed=ταχύτητα] σηματοδοτεί την έμφαση του νέου iPhone στη γρηγορότερη λειτουργία και μετάδοση δεδομένων. Το νέο iPhone θα διατίθεται με μνήμη 16GB ή 32GB και θα επιτυχγάνει ταχύτητες έως 7.2Mbps. Επίσης, σύμφωνα με την Apple πολλές από τις εφαρμογές θα τρέχουν ταχύτερα από 2 έως 3,6 φορές, ενώ η κάμερα αναβαθμίζεται στα 3 megapixels.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέα MacBook Pro, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το μοντέλο των 15 ιντσών εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή Intel στα 3.06GHz και 8GB RAM. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπαταρία με αυτονομία 7 ωρών, ενώ για πρώτη φορά ενσωματώνεται SD slot.



Daily Tech

Δεν υπάρχουν σχόλια: