Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Επιστρέφει ο Steve Jobs


Έχουν ήδη περάσει έξι μήνες από τότε που ο Steve Jobs ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του από το τιμόνι της Apple λόγω προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Jobs εμφάνισε ορμονική διαταραχή και οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν εξάμηνη άδεια προκειμένου να αναρρώσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Jobs είναι έτοιμος να επιστρέψει και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις εντός των προσεχών ημερών.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο Jobs θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του Worldwide Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο. Στη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για το iPhone, ενώ κάποιοι λένε -κι ελπίζουν- ότι θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone.
Η αποχώρηση του Jobs πυροδότησε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από την κατάσταση της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι το 2004 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο πάγκρεας. Όπως είναι φυσικό, η αποχώρησή του τον Ιανουάριο έδωσε τροφή σε φήμες περί νέας περιπέτειας με την επάρατη νόσο.



CNET

Δεν υπάρχουν σχόλια: