Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα social networks


Το Πανεπιστήμιο του Salford ανακοίνωσε πρόσφατα ότι προτίθεται να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, το οποίο θα προσφέρει εξειδίκευση στα social networks. Το πρόγραμμα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον τίτλο Master in Social Media και έχει ήδη γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό με το παρατσούκλι Πτυχίο Facebook.
Το βρετανικό πανεπιστήμιο υποστηρίζει ότι το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα εφοδιάζει τους αποφοίτους του με όλες τις σύγχρονες γνώσεις που είναι απαραίτητες για μια επιτυχή σταδιοδρομία στον κόσμο των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των μαθημάτων που περιλαμβάνονται στο νέο τμήμα είναι τα Skills Workshops – covering Video, Audio, and online skills, Defining the Digital, Engaging the Community και Creative working.
Μπορεί τα social networks να γνωρίζουν μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν είναι ικανός λόγος για να δημιουργηθεί ένα τόσο εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι αυτού που λένε ότι η εκπαίδευση δεν πρέπει να αγνοεί τις νέες τεχνολογίες .



bit-tech

Δεν υπάρχουν σχόλια: