Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Συνεργασία μεταξύ WestNet Distribution και Asus


Η WestNet Distribution προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την ASUS για την διάθεση των φορητών υπολογιστών ASUS στην ελληνική αγορά. Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, αμφότερες οι εταιρίες επιβεβαιώνουν την κοινή στρατηγική που χαράζουν για την ανάπτυξη των πωλήσεων της Asus στην ελληνική αγορά.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Γεώργιος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της WestNet Distribution, δήλωσε: "Μία νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία της WestNet Distribution. Έπειτα από μία σειρά συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, ακόμη μία εταιρία με παγκόσμια δυναμική, επιλέγει την WestNet για την διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Φιλοδοξούμε ότι η Asus θα προσθέσει αξία στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο δίκτυο συνεργατών μας".
Από την πλευρά του ο κ. Θοδωρής Φαράζογλου, Γενικός Διευθυντής της Asus στην Ελλάδα δήλωσε: "Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακή τεχνολογία με προϊόντα τα οποία είναι καινοτόμα και αξιόπιστα για τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο συνεργατών μας και η συνεργασία μας με την WestNet ανταποκρίνεται σε αυτή τη στρατηγική παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενδυναμώσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά".

WestNet Distribution

Δεν υπάρχουν σχόλια: