Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Νέοι επαγγελματικοί εκτυπωτές από την Epson


Η Epson ανακοίνωσε τη νέα σειρά business εκτυπωτών μεγάλης αξιοπιστίας, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι να αποδίδουν μεγάλο όγκο έγχρωμων εκτυπώσεων σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Οι εκτυπωτές B-300 και B-500DN κάνουν χρήση της τεχνολογίας Epson Micro Piezo για να δημιουργούν φωτεινές έγχρωμες εκτυπώσεις τόσο οικονομικές στην παραγωγή τους όσο και οι συνήθεις μονόχρωμες εκτυπώσεις από άλλους εκτυπωτές που διατίθενται στην αγορά.
Οι εκτυπωτές B-300 και B-500DN έχουν τη δυνατότητα παραγωγής μονόχρωμων ή έγχρωμων εκτυπώσεων σε ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και τις 37 σελίδες ανά λεπτό σε ποιότητα προσχεδίου, και μέχρι και τις 33 σελίδες ανά λεπτό σε ποιότητα που προσομοιάζει αυτής του laser εκτυπωτή. Κατά συνέπεια, οι εκτυπωτές έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν το φόρτο εργασίας ακόμα και του πιο απαιτητικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι δύο θήκες για το χαρτί που υπάρχουν στους εκτυπωτές B-300 και B-500DN της τάξης των 650 φύλλων συνεπάγονται ότι δεν απαιτείται συχνή ανατροφοδότηση του χαρτιού, αυξάνοντας την επιχειρηματική παραγωγικότητα ακόμα περισσότερο. Επίσης, οι εκτυπωτές είναι εξοπλισμένοι με μεγάλης απόδοσης δοχεία μελανιού, που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν μέχρι και 8.000 σελίδες, μέχρι να χρειαστεί να αντικατασταθούν πάλι, διασφαλίζοντας δυνατότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων εκτυπώσεων γρήγορα και χωρίς διακοπή.
Η αξιοπιστία είναι ένα ακόμα, βασικό πλεονέκτημα της σειράς των εκτυπωτών το οποίο την καθιστά κατάλληλη για απαιτητικούς επιχειρηματικούς τρόπους χρήσης. Η κεφαλή εκτύπωσης της Epson Micro Piezo, η οποία χρησιμοποιεί ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου των στομίων, διασφαλίζει άριστη απόδοση κάθε φορά. Ο εκτυπωτής έχει ενσωματωμένη τεχνολογία για να προλαμβάνει τη διπλή τροφοδοσία του χαρτιού, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να υπάρξει κώλυμα του χαρτιού, και διασφαλίζει αδιάκοπη λειτουργία. Και οι δύο εκτυπωτές, B-300 και B-500DN, είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία επιτρέπουν μέγιστο όγκο εκτυπώσεων της τάξης των 20.000 σελίδων ανά μήνα.
Και οι δύο εκτυπωτές, B-300 και B-500DN, προσφέρουν υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα USB 2.0 ως βασικό χαρακτηριστικό. Ο B-500DN είναι ιδανικός για την από κοινού χρήση από διάφορες εργασιακές ομάδες και μέσα στο πλαίσιο μικρότερων επιχειρήσεων εξαιτίας των δικτυακών του δυνατοτήτων. Ο B-300 προσφέρει επιπρόσθετα μία προαιρετική μονάδα Duplex.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες της Epson μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson-europe.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Επιχειρηματικές Εκτυπωτικές Λύσεις της Epson καθώς και για το Πρόγραμμα Συνεργασίας Λύσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.business-solutions.epson-europe.com.

Epson Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: