Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Η Symantec διαθέτει στην αγορά τη νέα λύση Altiris Workflow Solution


Η Symantec ανακοινώνει την κυκλοφορία της λύσης Altiris Workflow, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα συνολικά κόστη μέσω της ενορχήστρωσης και της αυτοματοποίησης των πληροφοριακών διαδικασιών. Η λύση Workflow βοηθά τους πελάτες να εφαρμόσουν διαδικασίες IT, να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες ρουτίνας, να μειώσουν τα κόστη διαχείρισης, να βελτιώσουν τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών και την ικανοποίηση των χρηστών, αλλά και να διευκολύνουν τη συμμόρφωση προς το υπάρχον κανονιστικό πλαίσιο.
Τα τμήματα πληροφορικής καλούνται να καταργήσουν τα στεγανά ανάμεσα στις τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τις οργανωτικές δομές προκειμένου να μπορέσουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τις επενδύσεις και τους πόρους τους. Η λύση Workflow Solution είναι μια ετερογενής πλατφόρμα αυτοματοποίησης πληροφοριακών διαδικασιών, που ξεπερνά τους τεχνολογικούς περιορισμούς μέσω της ενοποίησης διάφορων υπηρεσιών του Διαδικτύου, βάσεων δεδομένων και εργαλείων διαχείρισης υπηρεσιών και ρύθμισης παραμέτρων, ώστε να μειωθούν οι δαπανηρές πληροφοριακές εργασίες.
Η λύση Workflow Solution δίνει, ακόμη και στον εργαζόμενο με τις λιγότερες τεχνικές γνώσεις, τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να εφαρμόσει διαδικασίες μέσω ενός drag-and-drop γραφικού εργαλείου ροής εργασιών, που συντονίζει τις πληροφοριακές εργασίες και διαδικασίες, τις βέλτιστες πρακτικές και τα εργαλεία αυτοματοποίησης.

Symantec

Δεν υπάρχουν σχόλια: