Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Νέο Packard Bell Easynote XS notebook με οθόνη 7'


Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Packard Bell Easynote XS, ενός φορητού υπολογιστή με οθόνη 7 ιντσών, που συνδυάζει προηγμένη φορητότητα και όλα τα χαρακτηριστικά ενός πλήρως λειτουργικού φορητού υπολογιστή με Windows XP Home Edition. "Για όλους εμάς που θέλουμε να είμαστε διαρκώς online, το Easynote XS αποτελεί τον καταλληλότερο σύντροφο", δήλωσε ο κ. Emmanuel Fromont, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων και Marketing της Packard Bell, και συμπλήρωσε "Διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός φορητού υπολογιστή, απλά είναι κατά πολύ μικρότερο σε μέγεθος.
Το ενσωματωμένο Wi-Fi και η VGA webcam καθιστούν το Easynote XS ιδανικό για κλήσεις video, ενώ το έξυπνα τοποθετημένο touchpad και τα πλήκτρα του κάνουν την χρήση του πανεύκολη, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Επίσης, τα στερεοφωνικά ηχεία που διαθέτει, επιτρέπουν στους χρήστες να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική, ενώ ο ενσωματωμένος αναγνώστης καρτών 4 σε 1 τους διευκολύνει ακόμα περισσότερο όταν θέλουν να κατεβάσουν φωτογραφίες από ψηφιακή μηχανή ή να μοιραστούν ψηφιακά μουσικά αρχεία. Τέλος, χάρη στις 2 θύρες USB 2.0, η σύνδεση περιφερειακών συσκευών όπως εξωτερικών σκληρών δίσκων, οδηγών οπτικών μέσων ή εκτυπωτών, γίνεται ακόμα πιο εύκολη.
Το Packard Bell Easynote XS βασίζεται στην πλατφόρμα VIA Ultra Mobility, η οποία καλύπτει τρεις βασικές προκλήσεις -το μέγεθος, την ψύξη και την κατανάλωση ενέργειας– ενώ ταυτόχρονα παρέχει στον μικρό φορητό όλα τα χαρακτηριστικά ενός υπολογιστή κανονικού μεγέθους. Το σύστημα διαθέτει μνήμη RAM 1024MB, σκληρό δίσκο 30GB και λειτουργικό Windows XP στην πλήρη του έκδοση. Τέλος, η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της πλατφόρμας VIA Ultra Mobile εξασφαλίζει στο Packard Bell XS πολύ μεγάλη αυτονομία που φτάνει τις 3 και πλέον ώρες με ενεργοποιημένο το Wi-Fi.
Το κομψό και στιλάτο notebook έχει βάρος λιγότερο από 1 κιλό, για την ακρίβεια 950 γραμμάρια, και είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από ένα βιβλίο. Για την προστασία του από γρατσουνιές και γδαρσίματα συνοδεύεται από μια κομψή, σουέντ θήκη μεταφοράς. Παρά το μικρό του μέγεθος, δεν στερείται άνεσης καθώς περιλαμβάνει πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους και οθόνη 7 ιντσών.
Το Easynote XS της Packard Bell διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη DIONIC μέσω του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της και των καταστημάτων Media Markt, Expert, E-shop, Shop21, Electronet, Microland και Fnac με τιμή που ξεκινά από 599 ευρώ [συμπ. ΦΠΑ 19%].

Packard Bell

Δεν υπάρχουν σχόλια: