Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Νέα Fujitsu Siemens Computers notebooks

Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες σας αλλά φοβάστε μην κάνετε κάποια επιπόλαιη επιλογή; Τη λύση έρχεται να δώσει η Fujitsu Siemens Computers με τη σειρά προϊόντων AMILO που αποτελείται από μια ευρεία γκάμα notebooks τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα και είναι ικανά να ανταποκριθούν στην προσωπικότητα και τις απαιτήσεις σας.
Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα ξεχωριστό notebook, τότε το AMILO Si 2636 είναι ιδανικό. Η όψη λάκας πιάνου και το κόκκινο φινίρισμα είναι αυτά που κάνουν το συγκεκριμένο φορητό στιλιστικά ιδιαίτερο. Τα χαρακτηριστικά του, όμως, δεν περιορίζονται εδώ, καθώς η ενσωματωμένη κάμερα, ο ισχυρός επεξεργαστής και η ακόμη ισχυρότερη μνήμη προσφέρουν απρόσκοπτη επικοινωνία αλλά και υψηλές επιδόσεις. Επίσης, το μικρό του βάρος και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του καθιστούν πιο εύκολη τη χρήση του.
Τα AMILO Xi 2428 και AMILO Xi 2528 είναι δύο μοντέλα που προορίζονται κυρίως για τους φανατικούς gamers και για εκείνους που αναζητούν υψηλή απόδοση και ισχυρά γραφικά. Είναι ιδανικά για παρακολούθηση ταινιών, επεξεργασία φωτογραφιών και παιχνίδια με ποιότητα High Definition.
Αν ψάχνετε το συνδυασμό μέγιστης απόδοσης με το σύνολο των εξελίξεων σε ένα φορητό, τότε αυτά που σας ταιριάζουν είναι το AMILO Pi 2540 ή το AMILO Pi 2550. Αυτά τα δύο μοντέλα είναι για εκείνους που τα ζητούν όλα από το φορητό τους, design, αξιοπιστία, ποιότητα και υψηλές αποδόσεις. Είναι ιδανικά για όσους περνούν άπειρες ώρες με chat και κλήσεις video. Αυτό όμως που θα σας εντυπωσιάσει περισσότερο είναι η χαμηλή τιμή τους.

Fujitsu Siemens

Δείτε τα νέα μοντέλα της Fujitsu Siemens Computers στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: