Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Νέες θέσεις εργασίας στη WIND Ελλάς

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει ότι από την 1η Μαρτίου θα προχωρήσει σε τουλάχιστον 120 προσλήψεις για την κάλυψη θέσεων Εκπροσώπων Πωλήσεων στα Καταστήματα WIND, Εκπροσώπων Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Η δυναμική ανάπτυξη της WIND Ελλάς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας στην εταιρεία, η οποία ήδη μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2008 προχώρησε σε πάνω από 50 προσλήψεις ενώ αντίστοιχα πάνω από 370 προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά στη διάρκεια του 2007.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός αριθμός των νέων αυτών θέσεων εργασίας αφορά στην περιφέρεια προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες επέκτασης του τεχνικού δικτύου της εταιρίας, των πωλήσεων και του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Η WIND Ελλάς είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην ελληνική αγορά. Απασχολεί περισσότερους από 1650 εργαζόμενους υψηλής εξειδίκευσης και διακρίνεται για τις πολιτικές παροχών και εκπαίδευσης προς τους εργαζόμενούς της. Συνολικά στη διάρκεια του 2007 εργαζόμενοι της WIND εκπαιδεύτηκαν για περισσότερες από 47.000 ώρες.

Η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) της εταιρείας προβλέπει την κάλυψη δαπάνης φύλαξης παιδιών μέχρι την ένταξή τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, την απόδοση επιδόματος τέκνου από το πρώτο κιόλας παιδί ενώ στις περισσότερες από τις υπάρχουσες κλαδικές συμβάσεις ορίζεται η υποχρέωση καταβολής του σχετικού επιδόματος από το τρίτο παιδί, καθώς και την κάλυψη του κόστους ιατρικών εξετάσεων “check-up” κάθε δεύτερη χρονιά.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην WIND Ελλάς και την αποστολή βιογραφικού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.wind.com.gr ή να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση jo@wind.com.gr

WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: