Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

To Microsoft Office Live Workspace ανοιχτό για όλους

Η Microsoft ανακοίνωσε τη δημόσια διαθεσιμότητα του Microsoft Office Live Workspace beta, μιας προέκτασης στο Web του Microsoft Office, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους online και να τα μοιράζονται με άλλους χρήστες. Το Office Live Workspace ήταν μια από τις πρώτες προσθήκες στη σειρά online υπηρεσιών που οραματίστηκε η Microsoft τον περασμένο χρόνο και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην αγγλική γλώσσα.

Όποιος χρήστης επιθυμεί να το δοκιμάσει, μπορεί να εγγραφεί εδώ για να έχει άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία. Η Microsoft ενεργοποίησε επίσης μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για το Office Live Workspace, όπως ειδοποιήσεις, το activity panel και τη δυνατότητα upload πολλαπλών αρχείων.

"Η σημερινή ανακοίνωση μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο δρόμο για να φέρουμε μια εμπειρία 'software plus services' στους χρήστες στο σπίτι, στη δουλειά και στο σχολείο", δήλωσε ο Stephen Elop, πρόεδρος του τμήματος Microsoft Business. "Συνδυάζοντας την πλούσια εμπειρία του Microsoft Office με ευέλικτες, καινοτόμες υπηρεσίες, παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή για τα 500 εκατομμύρια των χρηστών του Office σε όλον τον κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: