Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Το Hulu κάνει πρεμιέρα στο ευρύτερο κοινό

Εδώ και μήνες, η NBC Universal και η News Corp. ετοιμάζουν μια υπηρεσία μετάδοσης videos, η οποία υποτίθεται ότι θα απειλήσει το YouTube και η πρόσβαση στην οποία μέχρι σήμερα ήταν δυνατή μόνο με προσκλήσεις. Το Hulu, όπως ονομάζεται, προσφέρει στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών και άλλων videos, καθώς και αποσπασμάτων από αγώνες NBA και αρχειοθετημένους αγώνες μπάσκετ. Επισήμως, θα ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό την Τετάρτη.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα είναι διαθέσιμες μέσω του Hulu, θα βρει κανείς τα "Οι συνήθεις ύποπτοι", "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο" και "Η εποχή των παγετώνων". Από τις τηλεοπτικές σειρές, θα είναι διαθέσιμα τα "Babylon 5" και "The Incredible Hulk" μεταξύ άλλων. Ακόμη, αναφέρεται πως θα προβάλλονται επίσης δωρεάν ταινίες από περισσότερα από 50 τηλεοπτικά και καλωδιακά δίκτυα, κινηματογραφικά στούντιο και παροχείς περιεχομένου Internet.

Το Hulu θα αποδείξει αν τελικά το κοινό είναι διατεθειμένο να παρακολουθήσει μεγάλου μήκους αρχεία video μέσω Internet, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής πολλές μελέτες.

CNET

Δεν υπάρχουν σχόλια: