Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Apple iPhone 3G


Μέχρι στιγμής υπήρχαν μόνο φήμες. Η ανακοίνωση, όμως, της επίσημης κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Apple iPhone έρχεται να ξεδιαλύνει την κατάσταση. Όπως δήλωσε στο blog Gizmodo έγκυρη πηγή της Apple, η δεύτερη γενιά του iPhone θα παρουσιαστεί στις 9 Ιουνίου, στο World Wide Developer Conference [WWDC] του Σαν Φρανσίσκο. Μετά το πέρας της παρουσίασης το κινητό της Apple θα είναι διαθέσιμο - οι αρχικές πληροφορίες αναφέρονταν σε διάθεση της συσκευής στο τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, η επόμενη γενιά του iPhone θα υποστηρίζει το UMTS. Η τρέχουσα έκδοση της συσκευής υποστηρίζει απλά τα βασισμένα σε GSM δίκτυα δεδομένων EDGE [Enhanced Data Rates for GSM Evolution], χωρίς να μπορεί να προσφέρει τις μεγαλύτερες ταχύτητες των δικτύων UMTS. Επιπλέον, η Apple θα ενσωματώσει στο κινητό της ένα δέκτη GPS, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός συνεργάτη του Engadget.

Αλλαγές θα γίνουν και στην εμφάνιση του iPhone: δε θα κυκλοφορεί μόνο σε ασημί χρώμα, αλλά και σε μαύρο. Σε ένα κινέζικο site έχουν εμφανιστεί εικόνες ενός άσπρου iPhone με σχεδιασμό που παραπέμπει σε Macbook. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν αυτές είναι αληθινές ή πλαστές. Παρομοίως δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες για μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας όπως και για μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη.

Gizmodo

Δεν υπάρχουν σχόλια: