Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Δυναμική πορεία και αναδιοργάνωση


Η Oktabit, κορυφαίος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας, στα πλαίσια της δυναμικής που χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά πληροφορικής, προχώρησε σε μερική αναδιοργάνωση της εσωτερικής της δομής που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη διακοπή συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Αχιλλέα Βουνάτσο, τον οποίο και ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συμμετοχή του στην ανοδική της πορεία.
Παράλληλα και με βάση νέες πολύ σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με διεθνείς κατασκευαστές, την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας αναλαμβάνουν από κοινού δύο από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και ήδη συνεργάτες της εταιρείας τα τελευταία 10 χρόνια: η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, η οποία κατείχε τη θέση Senior PM Software [Microsoft, Symantec, κ.λπ.], και η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, μέχρι πρότινος Senior PM Hardware [AMD, Seagate, MSI, Asus, κ.λπ.].

Η Oktabit ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2007, βάσει των οποίων κατέγραψε αύξηση του τζίρου της κατά 17% κλείνοντας στα 93 εκ. ευρώ, και των κερδών της κατά 56%, στα 2,9 εκ. ευρώ. Στο πρώτο εξάμηνο του 2008 η εταιρεία παρουσιάζει αντίστοιχη δυναμική, επενδύει σε τεχνολογία και υλοποιεί νέες συνεργασίες.

OKTABIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: