Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Sony Euro Games Day 2008


Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων τίτλων για την οικογένεια προϊόντων του PlayStation οργάνωσε η Sony, στο Λονδίνο, στις 6 Μαΐου 2008. Στο event, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο O2 και στο οποίο είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί το Real Tech Page,η Sony έδωσε έμφαση στο social gaming, ενώ παρουσίασε παιχνίδια για όλες τις ηλικίες θέλοντας να τονίσει το ρόλο της κονσόλας ως κέντρου διασκέδασης για όλη την οικογένεια.
Οι τίτλοι που παρουσιάστηκαν, περιλάμβαναν μεταξύ των άλλων το αναμενόμενο Killzone 2, το πρωτοποριακό Little Big Planet, το Buzz!: Quiz TV που μπορεί να παιχτεί μέσω του PlayStation Network, το Resistance 2 και το νέο τίτλο της σειράς Motorstorm, Pacific Island. Στην εκδήλωση, εκτός από τους υπευθύνους ανάπτυξης των παιχνιδιών, μίλησαν δίνοντας το στίγμα για την πορεία του PS3 οι κύριοι Kaz Hirai [President and CEO της SCE] και David Reeves [CEO της SCEE].
Επικέντρωσαν την ομιλία τους στο social gaming, ενώ ο τελευταίος "αναστάτωσε" τους παρευρισκόμενους λέγοντας και δείχνοντας με διάγραμμα ότι οι πωλήσεις του PS3 έχουν ξεπεράσει εκείνες του Xbox 360 σε παγκόσμιο επίπεδο, παρ' όλο που η κονσόλα της Sony κυκλοφόρησε 16 μήνες αργότερα από εκείνη της Microsoft.
Οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλους τους νέους τίτλους, ενώ το event έληξε με party με τον γνωστό DJ Paul Oakenfold.


Real Tech Page

Δεν υπάρχουν σχόλια: