Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Στον Διεθνή Τελικό οι Έλληνες πρωταθλητές του "Microsoft Office Specialist"


Δύο νεαροί Έλληνες θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πιστοποίησης "Microsoft Office Specialist" που θα γίνει στην Χαβάη. Οι δύο ταλαντούχοι νεαροί αναδείχθηκαν πρωταθλητές στους πανελλήνιους αγώνες που διοργάνωσε η Infotest, ο αναγνωρισμένος από το ελληνικό δημόσιο φορέας χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής. Η ελληνική παρουσία μάλιστα, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ύστερα και από την περυσινή διάκριση του φοιτητή Ιωάννη Λιανέρη, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Λαμπριανίδης στο Word και ο Φώτης Παπαζαφειρόπουλος στο Excel ξεχώρισαν στον πανελλήνιο τελικό πιστοποίησης "Microsoft Office Specialist". O τελικός έγινε στα γραφεία της Microsoft Hellas και ακολούθησε ένα ροκ πάρτι στην παραλία του Μπάτη στο Π. Φάληρο.
Εκεί έγινε και η ανακοίνωση των ονομάτων και η βράβευση των νικητών παρουσία του Δημάρχου Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη και του Αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας Γιάννη Φωστηρόπουλου. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν δώρα των μεγάλων χορηγών WIND και e-SHOP. Ακολούθησε Rock Festival για να γιορταστεί η επίσημη λήξη του πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετείχαν τα νεανικά rock-indie groups INTIOTEK, Absent Mindead, RainTear, Backseat drivers, Cotton buds και ο DJ Φώτης Βαλλάτος.
Το πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, αναζητά κάθε χρονιά τους καλύτερους χρήστες των Microsoft Word και Microsoft Excel, ενώ οι νικητές κερδίζουν στη συνέχεια μια θέση στην ελληνική αποστολή που διαγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φέτος, ο μεγάλος τελικός διεξάγεται στη Χαβάη και υπολογίζεται ότι η συμμετοχή μαθητών και φοιτητών από όλο τον κόσμο θα φτάσει τους 100.000.

Microsoft

Δεν υπάρχουν σχόλια: