Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ελληνική σουίτα γραφείου στο εξωτερικό


Η ΜΑΤΖΕΝΤΑ και η SNBC GROUP ήλθαν σε συμφωνία με σκοπό τη διακίνηση της σουίτας γραφείου "ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows" στη διεθνή αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η SNBC GROUP αναλαμβάνει τη διάθεση της σουίτας μέσω των καταστημάτων που διατηρεί σε Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία και Ηνωμένες Πολιτείες
Με αυτήν τη συμφωνία, η ελληνική σουίτα γραφείου ανοίγεται στη διεθνή αγορά. Εκτός των ελληνόφωνων, για τους οποίους είναι μια εξαιρετική επιλογή για εργασίες γραφείου, και οι χρήστες άλλων χωρών μπορούν πλέον να την αξιοποιήσουν το ίδιο αποτελεσματικά, διότι αφενός όλες οι εφαρμογές παρέχονται και στην αγγλική και αφετέρου από τη διεθνή κοινότητα Ανοιχτού Λογισμικού διατίθεται εντελώς δωρεάν γλωσσική υποστήριξη για όλες τις γλώσσες τού κόσμου.
"Φιλοδοξούμε να παρέχουμε στη διεθνή αγορά λογισμικό χρήσιμο καθημερινά σε όλους τους χρήστες λαμβάνοντας υπ' όψη τις τοπικές ιδιαίτερες ανάγκες τους. Η SNBC GROUP είναι στρατηγικός μας συνεργάτης σε αυτό το σχέδιο", δήλωσε ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, γενικός διευθυντής της ΜΑΤΖΕΝΤΑ.
"Εκτιμούμε πολύ θετικά τη μέχρι τώρα συνεργασία μας με τη ΜΑΤΖΕΝΤΑ αλλά και συγκεκριμένα την αποδοχή του εν λόγω λογισμικού μέχρι τώρα. Είμαστε πεπεισμένοι για τη θετική του πορεία στη διεθνή αγορά μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων μας", δήλωσε ο Σταύρος Μπαζίγος, γενικός διευθυντής της SNBC GROUP.
Η SNBC GROUP διαθέτει σειρά καταστημάτων παγκοσμίως και προωθεί ιδιαίτερα τα ελληνικά προϊόντα.

ΜΑΤΖΕΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: