Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Διανομή των προϊόντων ΜΑΧΟΝ από την Άνοδος ΑΕ


H Άνοδος ΑΕ –Adobe Authorized Distributor– ανέλαβε από την 1η Μαΐου τη διανομή των προϊόντων της εταιρείας ΜΑΧΟΝ, που είναι κυρίως γνωστή για το CINEMA 4D. H MAXON αναπτύσσει και παρέχει επαγγελματικές λύσεις για 3D modeling, painting, animation και rendering. Τα βραβευμένα προϊόντα λογισμικού της έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στις βιομηχανίες κινηματογράφου, τηλεόρασης, αρχιτεκτονικής, μηχανικής και αλλού, αφού παρέχουν τα ιδανικά εργαλεία για επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου.

Τώρα και μέχρι το τέλος Ιουνίου 2008 σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε σε ειδικές τιμές τα δημοφιλή προγράμματα σχεδίασης και επεξεργασίας τρισδιάστατων γραφικών της ΜΑΧΟΝ, σε συνδυαστική ροή εργασίας με τα προϊόντα Adobe.
• Cinema 4D 10 + Photoshop CS3
• Cinema 4D 10 + Production Premium CS3

Αναλυτικότερα, από την Άνοδος ΑΕ διατίθενται τα προϊόντα: BodyPaint 3D και CINEMA 4D μαζί με τα διαθέσιμα modules για το CINEMA 4D, Advanced Render 2.6, MoGraph, MOCCA 3, HAIR, Thinking Particles, Dynamics, NET Render και Sketch and Toon. Τα modules ενσωματώνονται πλήρως στο toolset του CINEMA 4D και αφού εγκατασταθούν, αποτελούν πλέον μέρος του περιβάλλοντος εργασίας του CINEMA 4D.

Άνοδος ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: