Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες Nokia E66 E71


Μετά από τη διαρροή πολλών ανεπίσημων φωτογραφιών στο δίκτυο, κυκλοφόρησαν επιτέλους οι πρώτες επίσημες εικόνες των μοντέλων E66 και E71 της Nokia. Τα δύο νέα business κινητά τηλέφωνα της φινλανδικής κατασκευάστριας θα κυκλοφορήσουν στην αγορά πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο τεχνολογικό blog mobilephonehelpdesk.com, χωρίς, όμως ακόμα να έχει βγει το σχετικό δελτίο τύπου του κατασκευαστή που θα τις συνοδεύει. Ωστόσο, συσκευές-δείγματα έχουν μοιραστεί εδώ και εβδομάδες, όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο.
Το E71 θα εξοπλίζεται με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTΥ και με λειτουργικό σύστημα την 3η έκδοση του Symbian S60. Ο διάδοχος του E61i θα προσφέρει επίσης μια φωτογραφική μηχανή των 3MPixels, ενώ θα υποστηρίζει τα UMTS και HSDPA.
Το μοντέλο E66 θα έχει τον ίδιο βασικό εξοπλισμό με το E71, αλλά χάρη στο μηχανισμό ολίσθησης πληκτρολογίου που θα ενσωματώνει θα είναι σαφώς συμπαγέστερο. Η δε οθόνη του θα μπορεί να απεικονίσει 16 εκατομμύρια χρώματα σε ανάλυση QVGA.

GSM

Δεν υπάρχουν σχόλια: