Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Ήρθε η ώρα για Χαβάη


Στις 17 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί ο Ελληνικός τελικός του 6ου Πρωταθλήματος "Microsoft Office Specialist" στα γραφεία της Microsoft Hellas στο Μαρούσι. Το πρωτάθλημα αναζητά τους καλύτερους χρήστες του Microsoft Word και Microsoft Excel, οι οποίοι θα συναγωνιστούν για μια θέση στην ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist στη Χαβάη. Όλοι οι συμμετέχοντες στο ελληνικό πρωτάθλημα κερδίζουν πλούσια δώρα, χορηγία των εταιριών WIND, e-SHOP και Microsoft Hellas.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 128 χώρες, ενώ υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100.000 μαθητές και φοιτητές. Οι πρωταθλητές στο Word και το Excel από κάθε χώρα θα συναγωνιστούν στον παγκόσμιο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Χαβάη, για τους περίφημους τίτλους των παγκόσμιων πρωταθλητών Microsoft. Υψηλές προσδοκίες για την ελληνική παρουσία δημιούργησε η περυσινή διάκριση του φοιτητή Ιωάννη Λιανέρη, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο στο διαγωνισμού του Microsoft Word.
Η βράβευση των δύο μεγάλων νικητών του ελληνικού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 17ης Μαΐου στις 20:00, στην παραλία Μπάτη του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα τους απονεμηθούν τα δώρα των μεγάλων χορηγών WIND και e-SHOP. Θα ακολουθήσει Rock Festival που διοργανώνει η Infotest για τον εορτασμό της λήξης του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Microsoft, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο DJ Φώτης Βαλλάτος και τα νεανικά rock-indie groups INTIOTEK, Absent Mindead, RainTear, Backseat drivers και Cotton buds.

Πηγή: Microsoft Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: