Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ό Όμιλος Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο ετήσιο συνέδριο "Business Week"


Ο Όμιλος Εταιρειών Γερμανός, στο πλαίσιο της κοινωνικής του υπευθυνότητας και του προγράμματος G youth, το οποίο στηρίζει την εκπαίδευση των νέων που αναζητούν τη γνώση, και προάγει τη νεανική επιχειρηματική σκέψη, υποστήριξε το ετήσιο συνέδριο "Business Week 2008". Το Business Week διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον μη κερδοσκοπικό και πολιτικό Σύλλογο Φοιτητών και Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων [ΜΒΑ] του Πανεπιστημίου Πειραιώς, "MBA’ s Society" και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.
Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου, παρουσιάστηκε, μέσα από μια σειρά διαλέξεων, το σύγχρονο περιβάλλον στις επιχειρήσεις και αναλύθηκε η συμβολή του marketing, της λογιστικής και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Η υλοποίηση δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελεί στρατηγική επιλογή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα 28 χρόνια λειτουργίας της. Το πρόγραμμα G youth περιλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση, προάγει τη νεανική επιχειρηματική σκέψη και στηρίζει τους νέους στην προσπάθειά τους να διαπρέψουν στην επιστήμη τους ή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: