Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Διαχειριστείτε το uTorrent από το Facebook


Μία νέα εφαρμογή για το Facebook επιτρέπει στους χρήστες του uTorrent να το χρησιμοποιούνε μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να ελέγξει τα downloads του σε έναν υπολογιστή όταν δεν βρίσκεται σε αυτόν, και στην πραγματικότητα μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε υπάρχει Internet.
Η εφαρμογή επιτρέπει την αναζήτηση καθώς και την προσθήκη νέων torrents από μακριά. Χρησιμοποιεί το WebUI του uTorrent που επιτρέπει την επικοινωνία και τον έλεγχο του uTorrent μέσω του Internet. Αυτό δίνει πολύ μεγάλες δυνατότητες στον έλεγχο των downloads και η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένα δείγμα του πως το WebUI του uTorrent μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε άλλες εφαρμογές.
Η αρχική σελίδα της εφαρμογής uFacebook παρουσιάζει τα torrents που έχουν φορτωθεί στο uTorrent μαζί με στατιστικά όπως την ταχύτητα του κάθε αρχείου. Όταν η εφαρμογή εγκατασταθεί μπορεί κάποιος να ξεκινήσει, να σταματήσει, να σβήσει, να προσθέσει ακόμα και να αναζητήσει torrents, ανεξάρτητα του που βρίσκεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ο υπολογιστής του σπιτιού ή του γραφείου του ανοιχτός και να τρέχει το uTorrent. >>
Το uFacebook έχει αναπτυχθεί από την προγραμματιστική ομάδα της μετα-μηχανής αναζήτησης torrents Morrent http://www.morrent.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: