Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Υποδοχή με αυγά στον Steve Ballmer


Ο Steve Ballmer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, έτυχε αναπάντεχης υποδοχής κατά την είσοδό του στο πανεπιστήμιο Cornivus της Βουδαπέστης, καθώς του πέταξαν αυγά. Σε αντίθεση με το... αφεντικό, τον Bill Gates, που είχε δεχθεί στο πρόσωπο μια τάρτα κρέμας, ο Ballmer κατάφερε να αποφύγει τα αυγά. Αιτία για όλα αυτά, η σύναψη ενός συμβολαίου μεταξύ της ουγγρικής κυβέρνησης και της Microsoft, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές διαφωνίες στη χώρα.
Πριν ο Ballmer ξεκινήσει την ομιλία του στην εκδήλωση με τίτλο "You can change the world", ξεπετάχτηκε κάποιος από το ακροατήριο, αναφώνησε στα αγγλικά ότι η Microsoft πρέπει να επιστρέψει στο ουγγρικό δημόσιο 100 εκατομμύρια ευρώ που έκλεψε, και ακολούθως του πέταξε τρία αυγά. Ο Ballmer κατάφερε όμως με έναν ελιγμό να τα αποφύγει.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft συνήλθε γρήγορα και αστειεύτηκε, όπως φαίνεται και σε ένα video από το επεισόδιο, που έχει κυκλοφορήσει στο Internet, λέγοντας: "Ήταν μια ευχάριστη διακοπή". Αυτός που έριξε τα αυγά, απομακρύνθηκε από την ασφάλεια κάτω από τα γέλια των παρευρισκομένων. Φορούσε δε ένα μπλουζάκι που έγραφε "Microsoft = Διαφθορά". Πιθανότατα πρόκειται για φοιτητή του πανεπιστημίου, όπως γράφει η ουγγρική εφημερίδα Index.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: