Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες για τις οικιακές λύσεις της Panda Security


Στην προσπάθειά της για σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση του malware, καθώς νέοι τύποι malware εμφανίζονται καθημερινά, η Panda Security προσφέρει στους καταναλωτές τα προϊόντα της σειράς 2008, Panda Antivirus 2008, Panda Antivirus + Firewall 2008 και Panda Internet Security 2008, με επιπλέον υπηρεσίες 2 μηνών εντελώς δωρεάν. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για ενεργοποίηση των προϊόντων την περίοδο από 1η Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2008 και οι υπηρεσίες θα έχουν συνολική διάρκεια 14 μήνες.

Επιπρόσθετα η Panda Security δημιούργησε την εκστρατεία Infected or Not, με σκοπό την πληροφόρηση των χρηστών για την τρέχουσα κατάσταση κινδύνου μόλυνσης με malware. Μέσω αυτού του site, οι χρήστες και οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν και να αξιολογήσουν την κατάσταση ασφάλειας των υπολογιστών και δικτύων τους, χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων malware στον κόσμο, με περισσότερα από 11 εκατομμύρια δείγματα malware, και, κατά συνέπεια, να βελτιώσουν την ασφάλειά τους.

Η Panda δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες που θα ελέγξουν τον υπολογιστή τους μέσω του www.infectedornot.com και είναι απαλλαγμένοι από malware, να κερδίσουν ένα iPod Nano 4GB.

Panda Security

Δεν υπάρχουν σχόλια: