Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Η Vodafone στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου


Η Vodafone με υπερηφάνεια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ως Χρυσός Χορηγός, η Vodafone συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική μας Ομάδα, τόσο στην τελική φάση του Euro 2008, όσο και στην προκριματική φάση που θα οδηγήσει στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010.

Σε Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Vodafone για την ανακοίνωση της ανανέωσης της χορηγίας παρουσιάστηκε, επίσης, το νέο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ με τον Γιάννη Τοπαλίδη, καθώς και οι παρακάτω πέντε Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές: Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης και Βασίλης Τοροσίδης. Μέσα από το σποτ εκφράζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ένταση του συναισθηματικού δεσμού όλων μας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και πως αυτή η σχέση μας καθιστά όλους τον 12ο παίκτη στο πλευρό των Πρωταθλητών της καρδιάς μας.

Η Vodafone θα μοιραστεί τη χαρά και την υπερηφάνεια του Χρυσού Χορηγού της Εθνικής μας Ομάδας με τυχερούς συνδρομητές οι οποίοι μέσα από τα καταστήματα Vodafone, το Vodafone Live! και την ιστοσελίδα www.vodafone.gr θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια, καθώς και να κερδίσουν δώρα, μεταξύ των οποίων και το "χρυσό" εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Vodafone

Δεν υπάρχουν σχόλια: