Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Η Adobe ορίζει Channel Manager για την περιοχή της Μεσογείου


Προκειμένου να ενισχύσει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των περιοχών της Μεσογείου & Βορείου Αφρικής [ΜΕΑ], η Adobe Systems Inc. διόρισε ως Channel Manager MEA, τον κ. Χάρη Τσέβη, ο οποίος, με έδρα την Ελλάδα, θα είναι υπεύθυνος και για την Κύπρο, Ισραήλ, Μάλτα και τη Βόρεια Αφρική. Ο κ. Τσέβης, γνωστός ήδη στη χώρα του για την άριστη τεχνογνωσία του στα προϊόντα λογισμικού της Adobe, τόσο μέσα από τη συγγραφική όσο και τη σχεδιαστική του δράση, θα αναλάβει την καλύτερη υποστήριξη του δικτύου των περιοχών αυτών.
Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα βρίσκεται πάντα σε στενή συνεργασία με την Άνοδος Α.Ε., εξουσιοδοτημένο διανομέα των προϊόντων Adobe για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο κ. Χ. Τσέβης δήλωσε: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια της Adobe σε μια τόσο σημαντική και ελπιδοφόρα εποχή. Τα προϊόντα μας θριαμβεύουν, η περιοχή μας γνωρίζει πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης και η ελληνική αγορά παρουσιάζεται πιο ώριμη από ποτέ. Είμαι σίγουρος πως με τη βοήθεια της Άνοδος Α.Ε. και του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα".
Από τη μεριά της Άνοδος Α.Ε., ο κ. Κ. Δημακόπουλος τόνισε ότι "είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το ότι η Adobe όρισε έναν Channel Manager που θα δραστηριοποιείται με έδρα τη χώρα μας. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Χ. Τσέβης θα μας βοηθήσει στην καλύτερη υποστήριξη του δικτύου μεταπωλητών και των πελατών μας. Μια τέτοια κίνηση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για όλους, όσους ασχολούνται με την υποστήριξη και πώληση των προϊόντων Adobe".

Άνοδος Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: