Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Φορητοί υπολογιστές Dell στα καταστήματα Multirama


Η Dell ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αλυσίδα καταστημάτων Multirama για τη διάθεση επιλεγμένων μοντέλων φορητών υπολογιστών. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματα Multirama, μπορούν να γνωρίσουν φορητούς υπολογιστές Inspiron και XPS, να ενημερωθούν για τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των συστημάτων της Dell και τις κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.
Η σειρά Inspiron της Dell χαρακτηρίζεται από μοναδικό στιλ και επιδόσεις και προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις των χρηστών. Εξαιρετική απόδοση γραφικών, πλούσιες δυνατότητες πολυμέσων και υψηλές επιδόσεις καθιστούν τους φορητούς Dell Inspiron μια ξεχωριστή πρόταση για χρήστες που θέλουν να εκφράζουν το δικό τους στιλ μέσα από τις τεχνολογικές επιλογές τους. Διαθέσιμα σε 8 χρώματα και διαφορετικά μοτίβα, τα μοντέλα της σειράς Inspiron εκφράζουν μια μοντέρνα και δροσερή άποψη της τεχνολογίας.
Η σειρά των φορητών XPS είναι η επιτομή των επιδόσεων και του design. Τα μοντέλα XPS έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των ενθουσιωδών χρηστών τεχνολογίας, των καταναλωτών που έχουν επιλέξει την τεχνολογία ως τρόπο ζωής και όλων όσοι επιθυμούν μια πολυτελή νότα στο φορητό υπολογιστή τους. Οι κάτοχοι των μοντέλων XPS δε χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς μεταξύ επιδόσεων και αισθητικής.
Οι φορητοί υπολογιστές της Dell που διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Multirama, συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

Dell

Δεν υπάρχουν σχόλια: