Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Το ImageShack κατεβάζει και torrents


Το δημοφιλές site για αποθήκευση φωτογραφιών ImageShack έφτιαξε μία νέα υπηρεσία που σας επιτρέπει να κατεβάζετε torrent αρχεία στους servers του.
Όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα σας δίνει ένα download link και μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία από τους servers του ImageShack με http link.
Η υπηρεσία torrent του ImageShack είναι ακόμα σε στάδιο Beta αλλά δουλεύει αρκετά καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δείξετε το αρχείο .torrent και να πατήσετε το start. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω http.
Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν αλλά έχει κάποιους περιορισμούς. Μπορείτε να κατεβάσετε ή να αποθηκεύσετε το πολύ 15GB το μήνα.
Για όποιους του απασχολεί το θέμα της ανωνυμίας ο Jack Levin, ιδρυτής του ImageShake, αναφέρει «Δε βλέπουμε το τι κατεβάζετε και απλά σας προσφέρουμε έναν λογαριασμό με χώρο και bandwidth.
Το τι θα το κάνετε είναι δικό σας θέμα. Το DMCA υπάρχει ακόμα και αν υπάρχουν αναφορές το περιεχόμενο θα διαγραφεί.

Σας παρέχετε η δυνατότητα να δείτε το στάδιο που βρίσκεται το κατέβασμα, καθώς και πληροφορίες για τον αριθμό των seeds και leechers, το ratio και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: