Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Νέες ρυθμίσεις ασφαλείας στο Wadja


Το Wadja.com παρουσιάζει ένα σύνολο ρυθμίσεων ασφάλειας, που παρέχουν στους χρήστες του πλήρη έλεγχο πάνω στις πληροφορίες που περιέχει ο λογαριασμός τους, αλλά και στην επικοινωνία τους εντός και εκτός της κοινότητας Wadja, είτε χρησιμοποιούν τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή είτε το κινητό τους τηλέφωνο.
Ο πυρήνας αυτής της αναβάθμισης της ασφάλειας βρίσκεται στην προσφορά δωρεάν προσωπικού λογαριασμού e-mail σε όλους τους χρήστες με την εγγραφή τους στην υπηρεσία, μια καινοτομία που μόνο το Wadja.com προσφέρει στο χώρο των social networks παγκοσμίως. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί μάλιστα για τους νεαρούς έφηβους χρήστες, ώστε να προστατευτούν τους από κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίζουν σε άλλα social networks, τα οποία δεν έχουν διευθετήσει πλήρως το θέμα της ασφάλειάς τους.
Η διεύθυνση e-mail σε συνδυασμό με το προσωπικό URL του προφίλ του κάθε χρήστη μπορούν να κλειδωθούν ολοκληρωτικά ή να ανοιχτούν σε μηνύματα, σχόλια και επαφές. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να διαχειρίζονται και να μοιράζονται απλά και εύκολα τις πληροφορίες που περιέχει το προφίλ τους και τη ροή της επικοινωνίας τους με φίλους, επαφές ή απλούς επισκέπτες.
"Εστιάζουμε το 100% της προσοχής μας στην κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της ελεύθερης έκφρασης και της δημιουργικότητας, για αξιόπιστο και ασφαλές σερφάρισμα στο Internet", λέει ο Αργύρης Αργύρου, Research and Development Manager της Wadja Media. "Θέλουμε να γνωρίζουν οι χρήστες μας ότι το προφίλ είναι αποκλειστικά υπό το δικό τους έλεγχο, και κανενός άλλου!"





Wadja.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: