Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Φθηνότερη Τηλεφωνία μέσω ΟΤΕ


Το προνόμιο της φθηνότερης σταθερής τηλεφωνίας προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, με χρέωση στο λογαριασμό ΟΤΕ, δίνει πλέον σε όλους τους καταναλωτές η υπηρεσία Viva Phone ( www.viva.gr ).

Mετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Viva 801 Phone το 2006, που για πρώτη φορά επέτρεψε στους καταναλωτές να τηλεφωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο ΟΤΕ προς σταθερά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού με αστική χρέωση Viva, πλέον η υπηρεσία Viva Phone είναι διαθέσιμη για κλήσεις προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα σε όλες σχεδόν τις χώρες του εξωτερικού, με αρκετά φθηνότερες χρεώσεις συγκριτικά με αυτές του ΟΤΕ.

Οι νέοι διαθέσιμοι προορισμοί που προστέθηκαν στην υπηρεσία Viva Phone υποστηρίζονται από τα νούμερα 806 300 3535, 812 300 3535 και 825 300 3535. Ο καταναλωτής, ανάλογα με τον προορισμό προς στον οποίο θέλει να μιλήσει απλά καλεί κάθε φορά το αντίστοιχο νούμερο πρόσβασης στην υπηρεσία και στη συνέχεια πληκτρολογεί το τηλεφωνικό νούμερο το οποίο επιθυμεί.

Περισσότερα από 400.000 νοικοκυριά που χρησιμοποιούν σήμερα την υπηρεσία Viva 801 Phone (μέσω κλήσης από σταθερό ΟΤΕ στο 801 300 3535 , με αστική χρέωση Viva 0,03416 /λεπτό), όταν καλούν κάποιο τηλέφωνο στο εξωτερικό (σταθερό ή κινητό) που δεν υποστηρίζεται από το συγκεκριμένο νούμερο, πλέον ενημερώνονται αυτόματα μέσω ηχητικού μηνύματος για το ποιο εναλλακτικό νούμερο της υπηρεσίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν. Αντίστοιχη ενημέρωση παρέχεται και μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/Phone/Destinations/

Εκτός από τις φθηνότερες χρεώσεις, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Viva Phone συγκαταλέγονται το ότι για την χρήση της δεν απαιτείται συμβόλαιο ή προπληρωμένη κάρτα ομιλίας καθώς και ότι ο καταναλωτής δεν λαμβάνει δεύτερο τηλεφωνικό λογαριασμό μιας και ο κόστος για τις κλήσεις που πραγματοποιεί εμφανίζεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ. Επιπλέον, αν και πρόκειται για IP υπηρεσία τηλεφωνίας δεν απαιτείται η χρήση υπολογιστή ούτε η εγκατάσταση ειδικών προγραμμάτων και συσκευών.


www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: