Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Νέα κινητά Xpress Music από τη Nokia


Η Nokia ανακοίνωσε δύο νέα music-phones που θα προστεθούν στην σειρά κινητών τηλεφώνων XpressMusic. Πρόκειται για τα Nokia 5320 XpressMusic και Nokia 5220 XpressMusic, τα οποία προσφέρουν πλήρεις μουσικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες σε συνδυασμό με φρέσκο και στιλάτο design.
Οι δύο συσκευές αναμένεται να είναι διαθέσιμες από το τρίτο τρίμηνο του 2008 σε τιμές που κυμαίνονται από 160 έως 220 ευρώ.
Το Nokia 5320 XpressMusic χαρακτηρίζεται από τον δυναμικό του σχεδιασμό και την δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα και υπηρεσίες 3G. Ένα πρωτοποριακό στοιχείο της συσκευής είναι η λειτουργία φωνητικού ελέγχου «Say and Play», μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να προφέρει το όνομα του καλλιτέχνη ή του αγαπημένου του τραγουδιού και η συσκευή αυτόματη να το εντοπίζει και να το αναπαράγει. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει αποκλειστικά «μουσικά» πλήκτρα, διαθέτει 3.5mm audio jack, επιτρέπει τη συνεχή αναπαραγωγή μουσικής για 24 ώρες σε ποιότητα ήχου hi-fi, επεκτάσιμη μνήμη έως τα 8GB, υποδοχή USB για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή και υποστήριξη τεχνολογίας HSDPA για την γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
Ο πλήρης, από άποψης χαρακτηριστικών, Internet browser της συσκευής επιτρέπει την πρόσβαση στα Ovi και Nokia Search 4.1, τα οποία με τη σειρά τους επιτρέπουν στον χρήστη να βρίσκει και να μοιράζεται multimedia περιεχόμενο και πληροφορίες, εύκολα και γρήγορα. Το Nokia 5320 XpressMusic διαθέτει επίσης αποκλειστικά N-Gage πλήκτρα και δυνατότητα προβολής των παιχνιδιών σε landscape mode.

Το Nokia 5220 XpressMusic είναι μια μοναδική σχεδιαστικά συσκευή που προορίζεται να προσφέρει μουσικές εμπειρίες σε μεγαλύτερη βάση καταναλωτών, λόγω των χαρακτηριστικών αλλά και της χαμηλότερης τιμής του. Πέρα από τον ασύμμετρο σχεδιασμό του, είναι επιπλέον το πρώτο φινλανδικό κινητό με ενσωματωμένο «κορδόνι» που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνονται ακόμη πλήκτρα αποκλειστικά προορισμένα για τις μουσικές λειτουργίες, η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής για 24 ώρες συνεχόμενα και το 3.5mm audio jack.

Και οι δύο συσκευές είναι συμβατές με το προσφάτως ανακοινωθέν Nokia Music Store μέσω του οποίου ο χρήστης βρίσκει διαθέσιμους άνω των 2 εκατομμυρίων τίτλων τραγουδιών.

connecting.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: