Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Συνεργασία Dell-Info-Quest


Η Dell ανακοίνωσε την Πέμπτη μια σημαντική συμφωνία που αφορά στη διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία επέλεξε την Info-Quest για τη διανομή των προϊόντων της που απευθύνονται σε καταναλωτές και μικρά ή οικιακά γραφεία. Η συνεργασία των δύο εταιρειών εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Direct2Partner, μέσω του οποίου η Dell ξεκίνησε πρόσφατα την ανάπτυξη δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της.
Η Info-Quest θα διανέμει στην αγορά τις σειρές των φορητών υπολογιστών Inspiron και XPS, τα μοντέλα επιτραπέζιων υπολογιστών της σειράς Inspiron και λοιπά περιφερειακά συστήματα.
Οι παραπάνω οικογένειες προϊόντων διακρίνονται για την ενσωμάτωση της νεότερης τεχνολογίας, τις εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και το μοντέρνο design τους. Τα notebooks Inspiron και XPS διατίθενται σε πολλά χρώματα και μοτίβα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών για την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην καθημερινή τους εργασία, επικοινωνία ή ψυχαγωγία.
Τα μοντέλα Inspiron και XPS, όπως και το σύνολο των προϊόντων της Dell, χαρακτηρίζονται από τις εκτεταμένες επιλογές τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου που παρέχει η Dell. Ειδικότερα, οι καταναλωτές στα πλαίσια του προγράμματος ProSupport μπορούν να καθορίσουν με βάση τις δικές τους ανάγκες τα χαρακτηριστικά του προγράμματος τεχνικής υποστήριξης για τον υπολογιστή τους. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να βασίζονται στην τεχνολογία της Dell για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα μοντέλα της Dell διατίθενται με πολυετείς εγγυήσεις, με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, γεγονός που αντανακλά τη δέσμευση της Dell στους πελάτες της για την παροχή αξιόπιστων λύσεων τεχνολογίας.

Dell

Δεν υπάρχουν σχόλια: